Bank Norwegian

banknorwegianBank Norwegian on yksityishenkilöille suunnattu nettipankki, jonka kautta voi hakea vakuudetonta 1 000–50000 euron lainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Luoton korko ja laina-aika määräytyvät hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Vaihteluväli on poikkeuksellisen suuri, sillä nimelliskorko alkaa 4,99 prosentista ja on enimmillään yli 20 prosenttia. Lainan korko lisätään pääomaan joka kuukausi.

Bank Norwegianin lainaa voi lyhentää osissa tai vaihtoehtoisesti lainan voi maksaa takaisin milloin tahansa kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Luottoa haetaan verkkohakemuksella, joka allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Lainanhakuprosessi onnistuu myös kokonaan matkapuhelimella.

Lainojen lisäksi Bank Norwegianin tuotevalikoimaan kuuluu myös talletustili, jonne asiakas voi tallettaa enintään 200 000 euroa ja saada talletukselleen 1,75 prosentin korkoa. Nettipankin tuotevalikoimaan on lähiaikoina tulossa myös luottokortti, jonka pankki tarjoaa yhteistyössä Norwegian Airlinesin kanssa.

www.banknorwegian.fi