Credit 24

credit24Credit24-palvelusta voi hakea Joustolimiitti-luottoa 100–3000 euron luottorajalla ja enintään 36 kuukauden maksuajalla.

Luoton myöntämisen ehtona on 19 vuoden ikä sekä häiriöttömät luottotiedot. Lisäksi hakijalla on oltava henkilökohtainen sähköpostiosoite, osoite Suomessa sekä suomalainen matkapuhelinliittymä. Hakemisen yhteydessä asiakkaan on tunnistauduttava verkkopankkitunnusten avulla.

Joustolimiittiä voi hakea netissä sähköisellä hakemuksella, ja alustava luottopäätös annetaan yleensä heti. Alustavan lainapäätöksen jälkeen palvelu pyytää asiakasta lähettämään liitteitä hakemukseensa, kuten kopion veroilmoituksesta tai palkkalaskelmasta. Liitteet voi toimittaa joko sähköpostin, perinteisen postin tai faksin välityksellä. Voidakseen nostaa luottoa hakijalla on oltava pankkitili Nordeassa, Danske Bankissa, Osuuspankissa, Aktiassa, Säästöpankissa, S-Pankissa, Tapiola Pankissa tai Handelsbankenissa.

Ensimmäinen Joustolimiitti-luoton nosto on ilmainen, mutta seuraavista peritään maksu. Asiakas voi saada lyhennysvapaan kuukauden vuodessa.

Joustolimiitti-luoton myöntään IPF Digital Finland Oy, joka on osa International Personal Finance Plc -konsernia.

www.credit24.fi