Ellos Yksityislaina

ellosEllos Yksityislaina on ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä kulutusluotto, jonka suuruus on enintään 2500 euroa. Laina otetaan 1–5 vuodeksi. Lainan hakeminen ei edellytä Elloksen postimyyntiasiakkuutta, ja rahat voi käyttää vapaasti haluamaansa tarkoitukseen.

Ellos Yksityislainaa voi hakea netissä, ja siitä saa alustavan päätöksen heti. Lainapaperit voi allekirjoittaa sähköisellä allekirjoituksella verkossa (pankkitunnukset) tai pyytää ne postitse.

Hakijoilta edellytetään vähintään 800 € säännöllisiä tuloja (työ tai eläke) sekä vähintään 25 vuoden ikää. Kuten käytännössä aina, maksuhäiriömerkintä estää kulutusluoton saannin.

Tämä kulutusluotto maksetaan takaisin tasaerissä. Ellos Yksityislainassa ei ole perustamiskuluja eikä tilinhoitomaksuja, vaan siitä peritään ainoastaan korko. Lainaa voi maksaa takaisin etuajassa ilman eri kuluja.

Lainaan voi saada enintään kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Ensimmäisen kuukauden voi käyttää aikaisintaan neljän kuukausierän maksamisen jälkeen. Lainasummaa voi myös korottaa.

Ellos-kulutusluotto on mahdollista ottaa yhdessä lainaturvan kanssa. Lainaturva huolehtii takaisinmaksusta, jos lainanottaja jää työkyvyttömäksi, joutuu pitkäaikaiseen sairaalahoitoon tai menehtyy.

Ellos Yksityisluoton myöntäjä on Ellos Group -postimyyntiyritysten kanssa yhteistyössä oleva Finaref, joka kuuluu suureen ranskalaiseen Crédit Agricole S.A. -konserniin. Se on toiminut Suomessa vuodesta 1995.

www.elloslaina.fi