Ferratum

Ferratum tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden hakea hakea 50–300 euron Koroton-pikavippiä 7–30 vuorokauden maksuajalla. Nimensä mukaisetsi Koroton-pikalaina on asiakkaalle koroton ja kuluton. Nykyiset asiakkaat voivat hakea Joustava-kulutusluottoa jopa 2000 euroa, jota lyhennetään kuukausittain.

Ferratumin pikalainaa ja kulutusluottoa voivat hakea henkilöt, jotka ovat vähintään 21-vuotiaita, luottokelpoisia ja raha-asiansa hyvin hoitaneita. Kuten muitakin kulutusluottoja haettaessa, myös Ferratum edellyttää, että hakijalla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinliittymä. Lainan myöntämisen lisäedellytys on, että pankkitili ja matkapuhelinliittymä ovat henkilökohtaisia.

Ferratumin lainatuotteita haetaan netissä sähköisellä hakemuksella. Uusien asiakkaiden on tunnistauduttava verkkopankkitunnusten avulla. Nykyiset asiakkaat voivat hakea Joustava-luottoa myös mobiilisovelluksella.

Alustava lainapäätös annetaan yleensä muutamassa minuutissa, ja myös rahat ovat tilillä jo minuuteissa. Ferratumin asiakaspalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa, ja se palvelee asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Ferratum Finland Oyj on osa Frankfurtin pörssiin listattua Ferratum Oyj:tä.

www.ferratum.fi