freedom

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus ei ole yksittäinen rahoituslaitos muiden joukossa, vaan riippumaton lainanvälittäjä. Se kokoaa yhteen useiden eri lainanantajien tarjoukset ja pyrkii löytämään valikoimasta jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun.

Palvelun kattavuus tekee Freedom Rahoituksesta houkuttelevan vaihtoehdon, jota kannattaa käyttää vertailukohdan saamiseksi muihin tarjouksiin. Palvelun kautta voi hakea kulutusluottoa tuhannesta jopa 30 000 euroon asti. Lainat ovat vakuudettomia.

Freedom-lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään, vaan henkilökohtainen lainaneuvoja pyrkii löytämään sen perusteella  tilanteeseen sopivimman ja edullisimman lainaratkaisun Freedom rahoituksen yhteistyökumppaneilta. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Lainatarjous välitetään asiakkaalle allekirjoitettavaksi nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, rahat ovat käytettävissä jo muutaman päivän kuluttua.

Freedom rahoituksen toimintamallista johtuen lainalaskuri ei voi esittää tarkkoja tietoja lainan kuukausierästä. Lainan avausmaksu, korko ja muut kulut vaihtelevat lopullisesta luotonmyöntäjästä riippuen.

www.freedomrahoitus.fi