Halens Yksityislaina

halensHalens Yksityislaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka enimmäismäärä on 3000 euroa. Lainapäätöksen saa välittömästi netissä. Tämän jälkeen lainasopimus postitetaan kotiin allekirjoitettavaksi.

Halens-laina on poikkeuksellinen, koska siihen ei tule avaus- tai kuukausimaksua eikä muita lisämaksuja, vaan siitä peritään ainoastaan korkoa. (Myöhästyneen maksun vuoksi lähetetystä muistutuksesta sentään veloitetaan viiden euron muistutusmaksu.)

Monista kulutusluotoista poiketen Halens Yksityislaina on annuiteettilaina. Tämä tarkoittaa, että lainan korko on vaihtuva. Viitekorkona on TF Bank Prime. Tämä viitekorko tarkistetaan vuosittain joulukuun viimeisenä päivänä. Mahdollisten korkomuutosten yhteydessä lainan takaisinmaksuaika muuttuu, mutta kuukausierä säilyy ennallaan.

Halens Yksityislainaan kuuluu mahdollisuus käyttää yksi tai kaksi maksuvapaata kuukautta joka vuosi. Tämä auttaa oman talouden joustavassa hoidossa. Maksuvapaan kuukauden voi käyttää tarvittaessa, mutta se edellyttää, että lyhennykset on hoidettu asianmukaisesti edeltävinä neljänä kuukautena. Vapaakuukauden osalta kertynyt korko lisätään velkasummaan, ja lainan takaisinmaksuaika pidentyy vastaavasti.

Yksityislainaan on mahdollista saada lainaturva, joka antaa turvaa työttömyyden tai sairauden varalta. Vakuutusmaksu on 0.45% lainasaldosta.

www.halenslaina.fi