Joustolaina

joustolainaJoustolaina on enintään 10 000 euron suuruinen vakuudeton kulutusluotto. Lainan voi ottaa 2–10 vuoden ajaksi.

Luoton myöntämisen tärkeimpinä ehtoina ovat 25 vuoden ikä ja 15 000 euron vuositulot (1250 €/kk). Kuten tavallista, maksuhäiriömerkintä estää  kulutusluoton saannin.

Joustolaina-hakemuksen voi täyttää verkkosivulla, ja alustavan tiedon hyväksynnästä saa heti. Joustolaina eroaa kuitenkin useista muista lainanantajista siten, että sen verkkopalvelussa ei käytetä sähköistä tunnistautumista pankkitunnuksilla. Lainahakemus täytyy toimittaa paperimuodossa, eli hakemus täytyy tulostaa sen jälkeen, kun se on täytetty netissä.

Jos käytettävissäsi ei ole tulostinta, hakemus toimitetaan sinulle allekirjoitettavaksi postitse. Tämä pidentää hakuprosessia osaltaan jonkin verran. Hakemus voidaan lähettää vain Väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen osoitteeseen, ei muuhun väliaikaiseen osoitteeseen.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan kopio palkka- tai eläkelaskelmasta sekä verotuspäätöksestä sekä henkilötodistuksesta. Laina voidaan maksaa vain samalle tilille, joka näkyy palkkalaskelmasta. Jos tilinumero ei ilmene tositteista, tarvitaan lisäksi kopio tiliotteesta.

Myönnetty laina on käytössä noin viikon kuluttua siitä, kun allekirjoitettu hakemus ja liitteet ovat saapuneet perille. Lainamäärää ei voi korottaa takaisinmaksuaikana, mutta sen voi maksaa takaisin sovittua nopeammin.

Joustolainan myöntäjä on Collector Credit AB.

www.joustolaina.fi