Ostosraha

ostosrahaOstosraha on pieni 400-2500 euron kulutusluotto, joka myönnetään nopeasti suoraan verkossa. Tämä kulutusluotto ei edellytä vakuuksia eikä takaajia.

Ostosrahan käyttötarkoitus on täysin vapaa, joten nimestään huolimatta sitä ei tarvitse käyttää ostoksiin. Rahat siirretään tavallisimpien pankkiryhmien tileille käytännössä välittömästi lainapäätöksen hyväksymisen jälkeen. Päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä.

Tämä kulutusluotto on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille Suomen kansalaisille. (20-vuotiaat voivat hakea vain 400 euron minimisummaa.) Hakijalta edellytetään osoitetta Suomessa, kunnossa olevia luottotietoja, verkkopankkitunnuksia ja matkapuhelinnumeroa. Lainan saamiselle ei ole määritelty välttämättömäksi ehdoksi työsuhdetta tai vähimmäistuloja.

Kaikkia lainaan liittyviä tietoja voi tarkastella ja siihen voi tehdä muutoksia, kuten eräpäivän siirron, lainan myöntäjän OPR-Online -palvelussa.

Ostosraha-kulutusluotto on mahdollista maksaa takaisin myös ennenaikaisesti, jolloin koron osuudesta tulee alkuperäistä pienempi.

www.ostosraha.fi